CONTACT

Nicki Black Worship and Media

Thanks for your inquiry. If you'd like me to lead a time of soaking worship or painting for your event, please message me below. Be sure to let me know your contact information and the details of your event. It would be helpful if you could include:

1. Type of event

2. Location of the event (Is it a church? Park? Indoors or out?)

3. Date/Time of event

4. Duration of time you'd like me to lead soaking and/or painting


Below is some helpful Q & A:

===========================================================

1. QUESTION: What kind of soaking style can you expect from me?

ANSWER: The soaking sessions on this site will give you a good feel of my style and the types of songs with which I write and minister. The Holy Spirit guides my song choices, and prophetic flow.

At times the soaking may be quiet and reflective or instrumental, while at other times it could be more intense in declaration. I am prayerfully very sensitive to your needs and requests; but ultimately, I follow the Holy Spirit, and I thank you in advance for providing the welcome and freedom to do so for your event.

Also, expectations should be discussed and worked out prior to having me, so we know we're a good fit for each other. I'd like to meet and/or join in intercession prayer with your pastor(s), event leader, or guest speaker - whichever is appropriate in your case - on the day of the event, prior to worship. This is for unity's sake and to get to know each other's heart before we share what we are hearing from the Lord corporately, as we partner together with the Lord.

===========================================================

2. QUESTION: When I lead soaking do I play my own original songs, or popular/current songs that others will know?

ANSWER: I always play my own original songs. I don't minister with popular song requests, such as other songs you might hear corporately on a Sunday morning from other songwriters. I don't play keys off of lead sheets or with another band to fill in or fill out an existing team, but I am open to singing with a existing or impromptu team. Every event is different, and tends to be very personal and unique, according to how the Holy Spirit wants to move, and what I discern in my spirit from those who come to soak.

===========================================================

3. QUESTION: Do I have a fee?

ANSWER: No, I do not have a fee. If an offering is taken up for me, I'd graciously accept it. All financial offerings directly seed missions and creative ministry-focused projects both through our studio and others in the field that we support. We are very appreciative for that opportunity to sow into good soil.

===========================================================

4. QUESTION: Will I be bringing product with me?

ANSWER: Usually, yes. I may bring some CDs and possibly smaller pieces of my artwork, jewelry, and/or notecards to sell if it's an appropriate venue/event, so a small table is helpful. Unless asked, I do not bring any product with me to worship burns. I will run all of my transactions through my own credit card reader, so a internet connection is also helpful.

===========================================================

5. QUESTION: Do I bring a band with me?

ANSWER: No, I do not bring a band with me. I will play keys, and that will be the only instrument necessary.

===========================================================

6. QUESTION: How many people travel with me, as part of my team?

ANSWER: My husband, Tripp, will be with me wherever I travel. He will touch base with your sound/tech person to make sure all the technical aspects are in place before we confirm and when we're there in person. He's also available to assist your team if they have any other technical questions. He may or may not also run sound for me, pending our arrangement.

There may be times when our two kids also travel with us. There are no special requirements that you need worry about for them.

===========================================================

7. QUESTION: What specific sound and/or equipment/art gear needs do I have?

ANSWER: With all events, Tripp will go over all the components of the sound with the venue's/event's sound tech, in advance of the event. I am the point person for art-related questions.

As for sound gear, I will always bring my own in-ears and wrap-around head mic, which requires a standard XLR/48 volts connection. When traveling within a reasonable driving distance, I will also bring my own keyboard; and if necessary, my own audio system.

If traveling extended distances or by air, I will need a fully weighted, fully functional /stage grade 88-keyboard, pedal, piano bench or padded chair (a rotating office chair works well), and 2 sturdy music stands. If you don't have a digtial keyboard, a traditional piano is great, and an appropriate sound system. If you have a personal mixing system available, such as an Aviom or Furman, that's great. If you don't have one, a floor monitor is usually generally fine. If you don't have a personal mixer or floor monitor, or any of the aforementioned equipment, you'll need to let us know during our initial conversation, and kindly not when I arrive.

If I'm painting and we are within a reasonable driving distance, I will bring all of my art supplies, easel, and canvas(es). If outside of a reasonable driving distance, I'll bring most of my art supplies, with the exception of my easel, table, and any large canvas(es.) In that case, I'll pick up my canvas local to the venue. I will need access to at least one outlet with 2 sockets, for my light poles. I have an extension cord, if necessary.


===========================================================

8. QUESTION: Do I leave my artwork at the venue when the event is over?

ANSWER: This is on a case-by-case basis, and it also depends on the materials I use and our prior arrangements. If you're local to me and I've done a piece that isn't dry by the time the event is over, then I'll ask if I can let it dry at your venue, if possible, to be picked up by the next week.


===========================================================

9. QUESTION: Do I have a press kit?

ANSWER: I have pictures I can send you for any print or digital ads of your event. It's always appreciated if you add me to your event promotionals, if you're listing other special speakers/guest/worship leaders.

Thanks again for taking the time to contact me. I look forward to talking with you more. Abundant blessings! Joyous breakthroughs!












Name: *
Email: *
Message:
+ =
* Required fields.